Recull d'imatges

Des del Centre d’estudis estem impulsant aquest projecte de recuperació de fotografies antigues de  Mieres, però que en realitat, és un projecte que fem entre tot el poble.

L’objectiu és salvaguarda el nostre patrimoni fotogràfic, els records, la memòria de la gent que hi ha estat d’una manera o un altra, l’entorn, els llocs singulars, l’urbanisme, les festes, ...

Tots aquells que tinguem fotografies antigues de Mieres les poden portar a l’Ajuntament o al Centre d’estudis, allà seran escanejades i retornats els originals; també ens podeu fer arribar les imatges amb el formulari d'enviament de més avall.

Si tenim informació de qui hi surt, on s’ha pres la imatge i l’any, doncs molt millor. Per tant no només és un recull d’imatges sinó de la història de la gent i l’entorn que hi ha en cada imatge.

Ja és una activitat habitual exposar aquelles fotografies , de tots, durant la festa major.  El centre d’estudis també impulsarà xerrades sobre com conservar, arxivar, digitalitzar o documentar les fotografies.

El passat és patrimoni de tots, fem que el record en imatges també ho sigui.

Powered by BreezingForms

La seu del CEM

Carrer del Curreró, núm 5 - 17830 Mieres (La Garrotxa, Girona)

l'Agenda del CEM

Consulta l'agenda de xerrades i activitats del CEM

- En preparació -

Recursos per a investigadors

Presentem una seguit de recursos per a investigadors

Consultar